Het Sapphohuis stelt zijn accommodatie graag ter beschikking van mensen die, binnen de filosofie van het huis, zelf vormingen of activiteiten willen organiseren. Of het nu Yoga, mindfullness, schrijfweken of iets totaal anders is, waag je kans. Vraag info via info@sapphohuis.be . We hebben max 8 studio’s ter beschikking, maar ook kleinere initiatieven kunnen bij ons terecht. Externe initiatieven krijgen service op maat.

Wij bieden studio’s met ontbijt en indien gewenst kan je ook beroep doen op onze logistieke kennis. (hulp bij boeken van activiteiten, vervoer van en naar luchthaven, alles is bespreekbaar). Jou initiatief wordt mee opgenomen op de website en in de agenda.

 

H éérlijk bij je Zelf,
Een kennismaking met de Caycediaanse Sofrologie.

Wat is Sofrologie ? Voor wie? En waarom?
Sophrologie komt van het griekse sophro-phren-logos: het is de wetenschap die tot doel heeft het Bewust-Zijn te ontsluieren, waarbij het bewust-zijn geleefd wordt als een energie, een kracht.

Ze werd in 1960 gecreëerd door Dr Alfonso Caycedo en heeft tot doel lichaam en geest te harmoniseren.

Om daartoe te komen, gebruiken we de gewaarwordingstechnieken van de Caycediaanse Sofrologie : we gaan leren ons lichaam ge-waar-te -worden, waarbij we een zone in onszelf ontsluieren waarin het aangenaam vertoeven is. Volgens ons eigen tempo, leren we deze zone te her-contacteren, te her-kennen, te ver-overen en te versterken. We verdiepen ons in ons innerlijk en ontdekken op die manier onze waarden en capaciteiten.

Doordat de Caycediaanse Sofrologie een beoefenings- en ervaringsmethode is die het positieve potentiëel van de mens activeert, is het een methodologie die beantwoordt aan de noden van de moderne mens.
Ze richt zich tot mensen die zich graag op een aangename en simpele manier in zichzelf willen verdiepen.

Ook als behandelingsmethode voor depressie, stress en burn-out werpt het zijn vruchten af.

Wanneer?
Van 2 tot 9 november 2016

Prijs: 450 euro

Inbegrepen:
• verblijf in een studio in het Sapphohuis, deze studioos zijn elk uitgerust met douche en keukentje, zodat u, indien u wenst, zelf koken kan.
• ontbijt
• mijn begeleiding: mijn groepsbegeleiding en indien u wenst ook een individuele sessie

Niet inbegrepen:
• vervoer van en naar de luchthaven
• middag- en avondmaal
• vliegticket
• persoonlijke uitgaven

Goed om weten:
Molyvos, het prachtig dorpje op de heuvel, ligt op 15 minuten wandelafstand, daar vindt u alles wat u nodig heeft in de talrijke supermarktjes, winkeltjes en restaurantjes.
Aan de vishaven, in het dorp is er mogelijkheid tot het huren van een auto

Wat bracht Sofrologie mij?
Het mooie van de Sofrologie ligt erin dat je als het ware op een zachte manier thuiskomt bij jezelf.
Een gevoel alsof je een oude, vertrouwde vriend/vriendin hebt die steeds bij je is, bij wie je veiligheid en warmte vindt.

De methodologie helpt me steeds weer doorheen de minder aangename ervaringen van het leven, die ik veel makkelijker kan loslaten. Het is ook de kracht die me steeds weer verder stuwt, de toekomst in, en die me inspireert tot het creëren van nieuwe projecten.

Sofrologie is een vaste waarde in mijn leven geworden, en dat wil ik graag met iedereen delen.

Een gedetailleerde beschrijving van de sophro-week kan u vragen op dit email adres:
ook met uw boeking kan u hier terecht: sophroma@yahoo.com
Tot later!

Marie-Anne Van Kerkhoven Master
Spécialiste en Sophrologie Caycédienne sinds 2003 gids ik mensen doorheen een moeilijke levensfase,
depressie of burn-out info sofrologie: www.sofrocay.com